Пошуковий запит: (<.>A=Блащук В$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
|
1. |
Власенко В. В. Визначення придатності агар-агару для приготування поживного середовища АПМ-вінтуб [Електронний ресурс] / В. В. Власенко, М. В. Блащук, Г. К. Палій, В. В. Блащук // Biomedical and biosocial anthropology. - 2014. - № 23. - С. 109-111 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bba_2014_23_25
|
2. |
Власенко В. В. Використання полісахаридів рослинного походження для приготування поживного середовища АПМ-Вінтуб [Електронний ресурс] / В. В. Власенко, М. В. Блащук, В. В. Блащук, О. М. Войціцька // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 3(2). - С. 47-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2014_16_3(2)__9
|
3. |
Борисюк Д. В. Тенденції розвитку та аналіз конструкції жаток зернозбиральних комбайнів [Електронний ресурс] / Д. В. Борисюк, В. В. Блащук // Техніка, енергетика, транспорт АПК. - 2015. - № 1. - С. 10-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tetapk_2015_1_4
|
4. |
Новгородська Н. В. Проблеми якості молока в Україні [Електронний ресурс] / Н. В. Новгородська, В. В. Блащук // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 1(4). - С. 72-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_1(4)__16
|
5. |
Блащук В. В. Застосування селективного середовища для визначення якості проведення дезінфекції на переробних підприємствах [Електронний ресурс] / В. В. Блащук // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Сільськогосподарські науки. - 2016. - Т. 18, № 2. - С. 18-20. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuvmbcgn_2016_18_2_6
|
6. |
Новгородська Н. В. Використання білково-жирових емульсій при виробництві варених ковбасних виробів [Електронний ресурс] / Н. В. Новгородська, В. В. Блащук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 6. - С. 189-194. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_6_24 Спрямоване застосування білково-жирових добавок під час виробництва ковбасних виробів надає можливість нормалізувати загальний хімічний і амінокислотний склади, компенсувати відхилення у функціонально-технологічних властивостях використання основної сировини, вивільнити частину високоякісної м'ясної сировини, поліпшити якісні характеристики готової продукції, знизити собівартість продукції, що виробляється. Висвітлено результати досліджень впливу на органолептичні показники якості варених ковбасних виробів і функціонально-технологічні властивості сирого фаршу та термообробленого продукту білково-жирової емульсії з Кат-про у разі заміни 25 % м'ясної сировини. Встановлено, що заміна 25 % м'ясної сировини на білково-жирову емульсію з Кат-про надає змогу підвищити вихід готової продукції на 2,5 %, не погіршуючи при цьому органолептичні показники.
|
7. |
Блащук В. В. Виживання (адаптогенність) мікобактерій у відходах тваринництва за впливу електромагнітного опромінення [Електронний ресурс] / В. В. Блащук // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 3. - С. 130-133. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_3_26
|
8. |
Фаріонік Т. В. Проблеми діагностики туберкульозу великої рогатої худоби в сучасних умовах [Електронний ресурс] / Т. В. Фаріонік, В. В. Блащук // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 2. - С. 246-249. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_2_51
|
9. |
Власенко В. В. Вплив полісахаридів рослинного походження на ростові властивості живильного середовища АПМ-Вінтуб для прискореного виділення збудника туберкульозу [Електронний ресурс] / В. В. Власенко, М. В. Блащук, В. В. Блащук, І. Г. Власенко // Biomedical and biosocial anthropology. - 2015. - № 24. - С. 39-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bba_2015_24_11
|
10. |
Блащук В. В. Мікробіологічна безпека відходів тваринництва [Електронний ресурс] / В. В. Блащук // Науково-технічний бюлетень Науково-дослідного центру біобезпеки та екологічного контролю ресурсів АПК Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету. - 2016. - Vol. 4, № 1. - С. 37-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ndbnndc_2016_4_1_9
|