Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (3)Реферативна база даних (10)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Блащук В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
1.

Власенко В. В. 
Визначення придатності агар-агару для приготування поживного середовища АПМ-вінтуб [Електронний ресурс] / В. В. Власенко, М. В. Блащук, Г. К. Палій, В. В. Блащук // Biomedical and biosocial anthropology. - 2014. - № 23. - С. 109-111 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bba_2014_23_25
Попередній перегляд:   Завантажити - 208.61 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Власенко В. В. 
Використання полісахаридів рослинного походження для приготування поживного середовища АПМ-Вінтуб [Електронний ресурс] / В. В. Власенко, М. В. Блащук, В. В. Блащук, О. М. Войціцька // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 3(2). - С. 47-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2014_16_3(2)__9
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.918 Mb    Зміст випуску     Цитування
3.

Борисюк Д. В. 
Тенденції розвитку та аналіз конструкції жаток зернозбиральних комбайнів [Електронний ресурс] / Д. В. Борисюк, В. В. Блащук // Техніка, енергетика, транспорт АПК. - 2015. - № 1. - С. 10-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tetapk_2015_1_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.787 Mb    Зміст випуску     Цитування
4.

Новгородська Н. В. 
Проблеми якості молока в Україні [Електронний ресурс] / Н. В. Новгородська, В. В. Блащук // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 1(4). - С. 72-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_1(4)__16
Попередній перегляд:   Завантажити - 150.108 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Блащук В. В. 
Застосування селективного середовища для визначення якості проведення дезінфекції на переробних підприємствах [Електронний ресурс] / В. В. Блащук // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Сільськогосподарські науки. - 2016. - Т. 18, № 2. - С. 18-20. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuvmbcgn_2016_18_2_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 268.425 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Новгородська Н. В. 
Використання білково-жирових емульсій при виробництві варених ковбасних виробів [Електронний ресурс] / Н. В. Новгородська, В. В. Блащук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 6. - С. 189-194. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_6_24
Спрямоване застосування білково-жирових добавок під час виробництва ковбасних виробів надає можливість нормалізувати загальний хімічний і амінокислотний склади, компенсувати відхилення у функціонально-технологічних властивостях використання основної сировини, вивільнити частину високоякісної м'ясної сировини, поліпшити якісні характеристики готової продукції, знизити собівартість продукції, що виробляється. Висвітлено результати досліджень впливу на органолептичні показники якості варених ковбасних виробів і функціонально-технологічні властивості сирого фаршу та термообробленого продукту білково-жирової емульсії з Кат-про у разі заміни 25 % м'ясної сировини. Встановлено, що заміна 25 % м'ясної сировини на білково-жирову емульсію з Кат-про надає змогу підвищити вихід готової продукції на 2,5 %, не погіршуючи при цьому органолептичні показники.
Попередній перегляд:   Завантажити - 341.529 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
7.

Блащук В. В. 
Виживання (адаптогенність) мікобактерій у відходах тваринництва за впливу електромагнітного опромінення [Електронний ресурс] / В. В. Блащук // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 3. - С. 130-133. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_3_26
Попередній перегляд:   Завантажити - 282.765 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Фаріонік Т. В. 
Проблеми діагностики туберкульозу великої рогатої худоби в сучасних умовах [Електронний ресурс] / Т. В. Фаріонік, В. В. Блащук // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 2. - С. 246-249. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_2_51
Попередній перегляд:   Завантажити - 199.314 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Власенко В. В. 
Вплив полісахаридів рослинного походження на ростові властивості живильного середовища АПМ-Вінтуб для прискореного виділення збудника туберкульозу [Електронний ресурс] / В. В. Власенко, М. В. Блащук, В. В. Блащук, І. Г. Власенко // Biomedical and biosocial anthropology. - 2015. - № 24. - С. 39-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bba_2015_24_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 207.045 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Блащук В. В. 
Мікробіологічна безпека відходів тваринництва [Електронний ресурс] / В. В. Блащук // Науково-технічний бюлетень Науково-дослідного центру біобезпеки та екологічного контролю ресурсів АПК Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету. - 2016. - Vol. 4, № 1. - С. 37-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ndbnndc_2016_4_1_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 181.818 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського